Uručili smo nagrade dobitnicima foto izazova „Mislim o prirodi!“

10. maja 2022. raspisali/e smo nagradni foto izazov „Mislim o prirodi!“ gdje smo pozvali/e sve mlade osobe od 18-35 godina da svojim fotografijama prikažu očuvanje okoliša korištenjem prijevoznih sredstava koji u mnogo manjim količinama zagađuju okoliš.

Pristiglo nam je mnogo fotografija od kojih je naš žiri odabrao najboljih 20, i za koje se glasalo (rekacijama na facebook-u), i dobili smo pobjednike.

  • Treću nagradu sa 640 glasova (reakcija) osvojio je Goran Marić iz Jajca kom je projekat „Misli o prirodi!“ dodijelio externi HDD Seagate 4 TB.
  • Drugu nagradu sa 1465 glasova(reakcija) osojio je Anel Hotić iz Konjica kom je projekat „Misli o prirodi!“ dodijelio Capriolo bicikl Roadster Disc/touring.
  • Prvu nagradu sa 1954 glasa (reakcija) osvojio je Muhamed Sinanović iz Banovića kojem je projekat „Misli o prirodi!“ dodijelio Xiaomi MI PRO 2 electric scooter-romobil.

Nagrade smo dobitnicima uručili tokom ljeta.

Zahvaljujemo se još jednom svima na učešću, posebno našim dobitnicima i sve vas podstičemo da nas idalje pratite, čuvate naš okoliš i nastavite bio dijelom značajnog projekta „Misli o prirodi!“

Pin It on Pinterest

Share This