Otkrijte stanicu za punjenje bio deterdženata u ovoj dm prodavnici!

22. jul, 2022

Kako bi zaštitio prirodu i smanjio količinu plastičnog otpada dm je u ponudu uvrstio samouslužnu stanicu za punjenje bio deterdženata. Naši kupci će u dm prodavnici u Mostaru na adresi Križanje ulica Kneza Višeslava i Kardinala Stepinca bb moći dati svoj doprinos održivom razvoju i očuvanju okoline.

Prilikom kupovine kupci sami mogu odabrati militražu i vrstu deterdženta te samostalno ga natočiti u za to predviđenu bocu koju mogu kupiti u dm prodavnicama. Svi dostupni deterdženti za punjenje su certificirani BIO certifikatima, a proizvođač obje vrste deterdženata i boce za punjenje je Planet Pure.

U samouslužnoj stanici za punjenje bio deterdženata odaberite: Planet Pur deterdžent za veš u gelu aloe vera, 1.5 l; Planet Pur deterdžent za veš u gelu lavanda i žalfija, 1.5 l; Planet Pur Sensitive deterdžent za veš u gelu bez mirisa, 1.5 l ili Planet Put deterdžent za suđe u gelu aloe vera i limeta, 1 l i napunite ga u za to predviđenu višenamjensku Planet Pure bocu.

Višenamjenske Planet Pure boce za deterdžente

Planet Pure boce koje se mogu ponovo koristiti pri svakoj sljedećoj kupovini izrađene su od 100% reciklirane plastike ili održivih sirovina (šećerne trske) te su zapremnine od 1 litre u slučaju da točite deterdžent za pranje suđa, odnosno 1,5 litre ukoliko točite deterdžent za pranje veša. Navedene boce moguće je kupiti u dm prodavnicama te za ovu namjenu nije moguće koristiti druge boce.

Napomena: Svaka boca se koristi za odgovarajuće deterdžente pa se tako boca s ljubičastom etiketom koristi ukoliko želite natočiti deterdžent za šareni veš, boca sa zelenom etiketom namijenjena je za točenje univerzalnog deterdženta dok se boca s plavom etiketom puni sa Sensitive tečnim deterdžentom. Za bio tečni deterdžent za suđe, postoji samo jedna boca koju je moguće prepoznati po karakterističnom čepu.

dm-drogerie markt

Pin It on Pinterest

Share This