Mladi su glas prirode! Interaktivna kampanja za Eko mlade iz BiH

11. maj, 2020

Mladi su svjesni i znaju da današnje vrijeme nije za sjedenje i očekivanje da će se stvari promijeniti same od sebe. Zato, skoro svakodnevno, svjedočimo sjajnim pričama i hrabrim inicijativama mladih ljudi koji na mnogo načina doprinose zaštiti okoliša i održivom razvoju, te tako donose pozitivne promjene u svojoj lokalnoj zajednici.

Želimo da ih ohrabrimo i prepoznamo njihov trud!

Zato smo osnovali Facebook grupu “Mladi su glas prirode!” koja će biti mjesto susreta ideja i inicijativa, fotografija i video zapisa, dobrih informacija, objava o takmičenjima, ljetnim kampovima i drugim prilikama za mlade koji žive ili žele da žive u skladu sa prirodom. Ovo je grupa za sve mlade sa područja BiH koji znaju da zajedno mogu napraviti veliki broj malih promjena i tako učiniti Bosnu i Hercegovinu ljepšom i ugodnijom za život. Pozivamo sve mlade osobe iz Bosne i Hercegovine da nam se pridruže u misiji očuvanja naše životne sredine i budu dio grupe Mladi su glas prirode!

Podijelite informaciju o grupi Mladi su glas prirode! i sa svojim prijateljima i pozovite ih da učestvuju u našim eko aktivnostima i/ili sami pokrenu inicijative za dobrobit naše životne sredine.

Jer, mladi su najbrojnija svjetska populacija!
Jer, mladi su pokretači pozitivnih promjena!
Jer, mladi su budućnost koja će brinuti o okolišnim odlukama koje sad donesemo!
Jer, mladi eko čuda prave svuda!
Jer, MLADI SU GLAS PRIRODE!

Pin It on Pinterest

Share This