Menadžerica projekta Cvjetković predstavit će projekat “Misli o prirodi!” na regionalnoj konferenciji o ulozi civilnog društva u zaštiti okoliša

25. jun, 2021

Menadžerica projekta “Misli o prirodi!” Dajana Cvjetković govorit će ispred Centra za promociju civilnog društva na online konferenciji “Uloga civilnog društva u zaštiti okoliša” u organizaciji Centra za razvoj i podršku 29. i 30.6.2021. godine.

Regionalna konferencija organizuje se u okviru projekta GEAR – Zelena ekonomija za razvoj regiona, koji finansira Evropska unija u okviru Programa podrške civilnom društvu i medijima za 2016 – 2017,  a u Bosni i Hercegovini sufinansira Ministarstvo prostornog uređenja i zaštite okolice Tuzlanskog kantona.

Projekat provodi konzorcij organizacija koji čine Centar za razvoj i podršku CRP iz Bosne i Hercegovine, Smart Kolektiv iz Srbije, FORS Montenegro iz Crne Gore, Ekosvest iz Sjeverne Makedonije, EDEN centar iz Albanije, kao i udruga SLAP iz Hrvatske.

Cvjetković će govoriti drugog dana konferencije, kada će predstaviti iskustvo Centra za promociju civilnog društva u okviru projekta “Misli o prirodi!” koji se bavi upravo jačanjem kapaciteta civilnog društva u pitanjima okoliša.

Registraciju za učešće možete izvršite do 27.06.2021. putem linka https://forms.gle/fqcY51Axb46rVM678

Pin It on Pinterest

Share This