Instagram darivanje sa Irmom Kohel – Moji eko koraci!

16. apr, 2021

Povodom predstojećeg Međunarodnog dana planete Zemlje, koji se obilježava svakog 22. aprila, tim projekta „Misli o prirodi!“ u saradnji sa Irmom Kohel, grafičkom i produkt dizajnericom, poziva vas da učestvujete u Instagram darivanju „Moji eko koraci“. Pokrenite svoju eko akciju sa ciljem zaštite okoliša, zabilježite je fotografijom ili video zapisom, i imate mogućnost da osvojite jedan od 3 proizvoda iz kolekcije Irme Kohel:

 1. Crni kimono – jednostavan, elegantan, izrađen od visokokvalitetnih materijala, veličina univerzalna
 2. Crna torba 15 – minimalistička veganska torbica s 4 ručke i 4 različita načina nošenja. #veganfriendly
 3. Crna torba 27 – torba za svaki dan uz prepoznatljiv, minimalistički Irma KOHEL stil

Instagram darivanje „Moji eko koraci“ će trajati u periodu od 19. do 25. aprila 2021. godine.

Kako biste učestvovali/e u darivanju i kandidovali/e se za jedan od tri poklona iz kolekcije Irme Kohel, potrebno je da pratite i poštujete sljedeća pravila i uslove učešća:

 • Pokrenite određenu eko akciju i zabilježite je putem fotografije ili video zapisa
 • Objavite fotografiju ili video zapis sa pokrenutom ili već urađenom pozitivnom eko akcijom sa ciljem zaštite okoliša
 • U opisu objave opišite o kakvoj akciji je riječ, navedite lokaciju, uz korištenje hashtagova: #mojiEKOraci #podijelisvojglas i označavanja profila @mislioprirodi i @irmakohel
 • Kako bi se objava kvalifikovala za darivanje, potrebno je da Instagram profil osobe koja objavljuje bude podešen na „javno“ (public)
 • Sadržaj objave mora biti originalan i pozivati na pozitivne promjene u očuvanju okoliša. Eko akcija koja se objavi mora biti pokrenuta ili urađena u ličnom svojstvu osobe koja objavljuje sadržaj.
 • Darivanje važi za državljane/ke Bosne i Hercegovine.
 • Zabranjeno je učestvovanje bliže porodice projektnog tima „Misli o prirodi!“ i osoblja Centra za promociju civilnog društva.
 • Na osnovu navedenih kriterijuma, pobjednike/ce će odabrati tim Misli o prirodi! i Irma Kohel.
 • Pobjednici/e darivanja „Moji eko koraci“ biće proglašeni/e u ponedjeljak, 26. aprila na Instagram profilu @mislioprirodi i web stranici mislioprirodi.ba.

Pin It on Pinterest

Share This